Зворотній зв'язок

четвер, 17 січня 2019 р.

Конкурс від "Філологічного Олімпу"

Учителі-філологи, учасники Прооекту - цей конкурс для ВАС!
Хочете поділитись своїми інноваційними напрацюваннями з професійним співтовариством, отримати визнання та підтримку для Ваших проектів?
Що ж, викладання мов/літератури та наявність такого бажання - єдина умова участі в конкурсі-огляді «На хвилі сучасності – 2019».
Конкурс, який проводиться в рамках всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Філологічний Олімп», якраз покликаний заохотити запровадження нових технологій у викладання мов і літератур. І хтозна, чи не ваші методичні розробки будуть визнані найбільш перспективними та доречними до застосування в умовах реформи української системи освіти, зокрема

й середньої школи.
Для кожного учасника конкурсу він стане відмінною можливістю заявити про себе серед професійного співтовариства та перейняти актуальні напрацювання колег.
Участь, а тим більш перемога, у конкурсі, окрім усього, дає можливість виходу на новий рівень, участі у грантових програмах, та програмах обміну.
Певні, що, як справжні професіонали, ви не любите надмірного теоретизування. Саме тому на конкурсі буде проводитися оцінка не лише інноваційних концепцій, а в першу чергу - те, як вони реалізовуються на практиці.
Ваші заявки просимо подавати до 1 березня. Що в них має бути?
• заявка-анкета
• фото формату .jpg та відомості про себе у довільній формі
• конспект уроку, позакласного заходу, уроку позакласного читання, майстер-класу (з додатками) в електронному варіанті з додатками (за бажанням)
• відеозапис відповідного навчального заходу

На що в першу чергу буде звернена увага при оцінюванні робіт?
Ступінь новизни, повнота, логічність і науковість, актуальність, оформлення - і, головне, ефективність.
Бо основна мета конкурсу - це впровадження інноваційних технологій в систему освіти України, що реформується.
Переможці Конкурсу визначатимуться на засіданні журі до першого травня поточного року. Оголошення результатів відбудеться в перший тиждень травня.
Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами I-III ступенів. Сертифікати учасників отримують усі.
Чекаємо на Ваші заявки!

Немає коментарів:

Дописати коментар