Зворотній зв'язок

понеділок, 27 червня 2016 р.

Міжнародна гра «Sunflower»




Шановні колеги! 
Дорогі школярі та їхні батьки!
Українська асоціація викладачів зарубіжної літератури (УАВЗЛ) спільно з Творчим об`єднанням «Соняшник» просять Вас підтримати щойно започатковану Міжнародну гру зі світової (української та зарубіжної) літератури «Sunflower» та заохотити учнів 1-11 класів до участі в ній.
Що конкретно дасть школярам участь у Міжнародній грі «Sunflower»?
З-поміж цілої низки обґрунтованих відповідей виділимо лише основні:
- Дозволить виявити і/або розвинути творчі здібності учнів.
- Сприятиме їхньому долученню до найвищих досягнень світової літератури й культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, вихованню естетичного смаку, високої читацької і загальної культури, словом, формуватиме Людей Культури, і, зокрема, робитиме їх конкурентноспроможнішими в наш час напруженого інтелектуального змагання як цілих народів, так і окремих індивідів.
- Допоможе відпрацювати навички роботи із тестовими формами контролю їхніх навчальних досягнень, що необхідно для успішного складання ЗНО з метою вступу до ВНЗ, особливо на бюджетну форму навчання.
- Дасть шанс швидше визначитися з майбутнім фахом і навіть знайти випускникам шкіл потенційних роботодавців, оскільки до проведення Міжнародної гри «Sunflower» на її різних етапах долучене широке коло найкращих авторитетних вітчизняних і зарубіжних фахівців: освітян, науковців, письменників, перекладачів, дипломатів, менеджерів та ін.
....Як казали древні китайці, «навіть шлях довжиною цілих 1000 лі починається з першого кроку». Тож вирушаймо разом – сміливих супроводжує успіх! А дорогу підкаже «Sunflower», котрий завжди тягнеться до Сонця Світової Літератури....
          З глибокою повагою та сподіванням на плідну співпрацю, завідувач кафедри     світової літератури Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, професор Юрій Ковбасенко.

Дорогі друзі!
2016-06-24
З метою впровадження нових форм роботи з обдарованою учнівською молоддю та розвитку творчих здібностей учнів Українською асоціацією викладачів зарубіжної літератури спільно з Творчим об`єднанням «Соняшник» розроблено концепцію проведення щорічної Міжнародної гри зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower» для учнів 1-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, яку планується провести 30 листопада 2016 року.
До уваги шкільного координатора I Міжнародної гри зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower»-2016
2016-06-23
1. Законодавче підґрунтя організації та проведення гри «Sunflower» - 2016
Організація та проведення гри «Sunflower» здійснюється відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.06.2016 року №  1/9-286 «Про проведення I Міжнародної гри «Sunflower» - 2016» (з текстом листа можна ознайомитися на сайті гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua у розділі «Правила та документи» або ТУТ).
2. Реєстрація у грі - з 01.09.2016 до 04.11.2016
Участь у грі можуть брати учні 1-11 класів.
Реєстрація на участь у грі здійснюється одним із 2-х шляхів:
- у програмі реєстрації. Сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль (у разі відсутності логіну-паролю Ви можете їх отримати в оргкомітеті гри, надіславши листа в довільній формі на електронну адресу оргкомітету gra.sunflower@gmail.com із зазначенням назви закладу, району та області. У відповідь протягом однієї доби Ви отримаєте логін-пароль. Логін-пароль постійні).
- за телефонами оргкомітету: (099)-505-20-44, (073)-464-11-65, (067)-789-56-42, (067)-721-46-77.
У 2016-2017 н. р. безкоштовно беруть участь у грі: сироти, напівсироти, діти-інваліди та діти загиблого батька під час АТО. Обов’язково під час реєстрації надішліть на електронну адресу оргкомітету gra.sunflower@gmail.com сканкопії документів, що підтверджують статус дитини-пільговика (для сиріт – копія єдиного квитка про надання пільг дитині, позбавленої батьківського піклування, або ж розпорядження районної/міської адміністрації про встановлення опікунства над цією дитиною; для напівсиріт – копія свідоцтва про смерть одного з батьків і копія свідоцтва про народження дитини; для інвалідів – копія посвідчення про інвалідність або довідка з лікарні про надання інвалідності дитині). Довідки адміністрацій навчальних закладів до розгляду не приймаються!
Увага! Якщо в останні дні реєстрації школа закрита на карантин реєстрація подовжується на два тижні після завершення карантину.
3. Оплата оргвнесків – з 01.09.2016 до 04.11.2016 
Розмір оргвнеску в грі у 2016 році:
- до 200 учасників зі школи/об’єднання - 16,50 грн./учн.;
- 201 - 400 учасників зі школи/об’єднання - 16,00 грн./учн.;
- понад 400 учасників зі школи/об’єднання - 15,50 грн./учн.
З цих коштів у школі на накладні витрати лишається 1,0 грн./учн.
Реєстрація учасників, які беруть участь у грі безкоштовно, оргкомітетом відбувається ЛИШЕ за наявністю довідок, що підтверджують їх пільговий статус. Для цього відправте до 04.11.2016 року до оргкомітету електронною поштою за адресою: gra.sunflower@gmail.com сканкопії відповідних документів із зазначенням класу дитини.
Увага! Прохання уникати сплати оргвнесків Укрпоштою через труднощі з отриманням коштів та ідентифікацією платника.
Оплату проводьте за реквізитами, що зазначені у квитанції у програмі реєстрації або у смс-повідомленні, що надійшло на Ваш мобільний телефон після реєстрації телефоном. 
4. Отримання у районного (міського) методиста завдань гри – з 08.11.2016 р. до 20.11.2016 
Матеріали гри Ви отримуєте у районного (міського) методиста, що опікується питаннями гри «Sunflower». Нагадуємо, що його дані та номери телефонів розміщено на сторінці координатора у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль).
З датою відправки завдань гри районному методисту можна ознайомитися у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → «Головна»).
5. ГРА! І Міжнародна гра зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower» – 30.11.2016 
- Увага! Якщо в день проведення гри школа закрита на карантин, гра відбувається в зручний для адміністрації школи день після відновлення занять.
- Якщо учень не встиг долучитися до заявки від школи, координатор може зробити ксерокопії завдань та бланку відповідей, оплату здійснити на той же рахунок, що й оргвнесок від усієї школи.
- Якщо зареєстрований учасник гри відсутній у день проведення гри, або заповніть бланк відповідей його прізвищем та ім`ям (цей учасник отримує сертифікат) або запропонуйте іншим незареєстрованим учням взяти участь замість нього.
- З повними текстами інструкцій координатора та адміністратора можна ознайомитися у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопки «Інструкція координатора» та «Інструкція адміністратора»).
- Фотографії чи короткі відеосюжети святкового проведення гри можна надсилати в електронному вигляді до оргкомітету на адресу: gra.sunflower@gmail.com .
6. Відправка бланків відповідей та супутніх документів до оргкомітету Гри – до 07.12.2016 
До конверта, який надійшов до оргкомітету (це конверт із завданнями з адресою оргкомітету), вміщуються:
- заповнені бланки та списки;
- оригінал заяви на участь у грі з підписом представника адміністрації навчального закладу й печаткою або координатора школи (заявку можна роздрукувати у програмі реєстрації: сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопка «Друк заявки»).
Заповнений конверт з матеріалами гри ретельно заклейте з усіх боків скотчем (при поштовому пересиланні конверти рвуться, а бланки відповідей псуються або губляться). Не пізніше 07 грудня 2016 року лише РЕКОМЕНДОВАНИМ листом (прості відправлення пошта часто втрачає) відправте заповнений конверт до оргкомітету гри за адресою: Творче об`єднання «Соняшник», а/с 3182, м.Харків, індекс 61115. Зберігайте оригінал поштового чека, який підтверджує відправлення рекомендованого листа з бланками до дня отримання оргкомітетом гри бланків відповідей (інформацію щодо їх отримання можна переглянути в програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → «Сторінка координатора»).
У разі відправки бланків відповідей транспортною компанією «Нова пошта» (отримувач: Творче об`єднання «Соняшник», телефон отримувача: 067-789-56-42, адреса: м.Харків, склад № 38) обов`язково повідомте в оргкомітет СМС-повідомленням номер декларації.
7. Перегляд на персональних сторінках програми реєстрації електронних відомостей учасників гри – з 05.01.2017 
Електронна розгорнута відомість гри буде розміщена у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопка «Відомість гри») з 05.01.2017 року.
8. Отримання в районного (міського) методиста пакету дипломів та подарунків – з 05.02.2017 до 21.02.2017
Подарунки Ви отримуєте у районного (міського) методиста, що опікується питаннями гри «Sunflower». Нагадуємо, що його дані та номери телефонів розміщено на сторінці координатора у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль).
9. Організація та проведення церемоній нагородження шкільних переможців та учасників гри - до 26.05.2017 
- Фотографії чи короткі відеосюжети святкового нагородження учасників можна надсилати в електронному вигляді до оргкомітету на адресу: gra.sunflower@gmail.com .
Зі щирою подякою, повагою та сподіванням на подальшу співпрацю,
Оргкомітет Міжнародної гри «Sunflower».
Телефони оргкомітету: (099)-505-20-44, (073)-464-11-65, (067)-721-46-77.


Немає коментарів:

Дописати коментар