Зворотній зв'язок

середу, 23 листопада 2016 р.

Творча майстерня...




Сьогодні отримала черговий  номер журналу “Зарубіжна література в школах України”. Дуже рада, що в ньому надрукований сценарій позакласного заходу “Квіти улюбленому письменникові”, який я відправляла на конкурс “Яскраве світло класики та сучасної літератури”. За результатами конкурсу у номінації “Позакласний захід із зарубіжної літератури” я посіла  3 місце.

2 коментарі:

  1. Цікаво б було переглянути сценарій розробленого вами заходу.Колись ще у далекому1988 році у журналі"Русский язык и литература" був опублікований сценарій "Цветы любимому писателю".Він мене так вразив,що я його пам'ятаю і до цих пір.На даний момент зврубіжну літературу я не викладаю,тому і журнал не передплачую .Передивилася весь ваш блог,який, до речі, справив на мене приємне враження, даного сценарія не знайшла.

    ВідповістиВидалити
  2. П. Зоє. дякую за гарний коментар та оцінку блогу. Сценарій Ви зможете прочитати на сторінці "Педагогічна скарбничка" в розділі "Позакласні заходи". Все ніяк не доходили руки розмістити його. Сьогодні ж виправлю помилку.

    ВідповістиВидалити