Зворотній зв'язок

неділю, 3 січня 2016 р.

Увага! Конкурс



Конкурс для вчителів “ЯСКРАВЕ СВІТЛО КЛАСИКИ ТА СУЧАСНОЇ ЛІТЕРАТУРИ”
Редакція журналу «Зарубіжна література в школах України»  запрошує вчителів зарубіжної літератури взяти участь у нашому новому конкурсі «ЯСКРАВЕ СВІТЛО КЛАСИКИ ТА СУЧАСНОЇ ЛІТЕРАТУРИ», який ми присвячуємо 20-річчю нашого часопису.

Конкурс проводиться у двох номінаціях: «Конспект уроку» і «Позакласний захід».

Для участі в конкурсі треба


надіслати заявку та скановану квитанцію про передплату на журнал «Зарубіжна література в школах України» (на будь-який термін) (ПЕРЕДПЛАТНИЙ ІНДЕКС 90230). У заявці необхідно вказати своє прізвище, ім`я, по батькові, місце роботи (повна назва школи) та стаж, домашню адресу, поштовий індекс, контактний телефон. Додайте, будь ласка, також свою світлину.
Будемо вдячні, якщо до конкурсної роботи ви додасте, також передмову, в якій напишете, що для вас особисто означає журнал «Зарубіжна література в школах України», що вам подобається у часописі найбільше або що б ви хотіли у ньому змінити, які нові рубрики та конкурси започаткувати. А ми будемо намагатися втілити у життя ваші побажання та пропозиції. Адже ми разом з вами творимо наш улюблений журнал!
Надсилайте матеріали на електронну адресу редакції:
antrosvit@ukr.net
Конкурсні роботи приймаються до 1 травня 2016 року
Кращі з них будуть надруковані в журналі. Отже, поспішайте надіслати їх якомога швидше, щоб побачити їх на сторінках часопису. Усі, хто братиме участь у конкурсі, гарантовано отримають сертифікати, а переможці — дипломи та призи.
Сподіваємося, що конкурс відкриє нинішньому поколінню нові барви мистецтва слова! Нехай буде більше доброго і яскравого світла в нашому житті!

http://zl.kiev.ua/konkurs-dlja-vchitel-v-jaskrave-sv-tlo-klasiki-ta-suchasno-l-teraturi.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар